TipLandgraaf TipLandgraaf TipLandgraaf

Uw mening over Landgraaf Aanmelden

25-06-2019

Surf- en leisurepark Landgraaf

Publieke raadpleging onder de inwoners van Landgraaf over surf- en leisurepark Landgraaf

Horst, 2 augustus 2019

De komst van het surf- en leisurepark in Landgraaf
De plannen voor het nog te bouwen surf- en leisurepark Landgraaf, tegenover winkelbedrijf Van Cranenbroek in het gebied Rouwenhof, zijn begin april gepresenteerd. Onderzoekbureau Toponderzoek onderzocht hoe de deelnemers van TipLandgraaf denken over het nog te bouwen surf- en leisurepark.

Bijna de helft van de respondenten van TipLandgraaf (48%) is het (zeer) eens met de stelling ‘Naast het succes van SnowWorld is er in onze gemeente ruimte voor een surf- en leisurepark Landgraaf’. 26% van de respondenten is het (zeer) oneens met de stelling.

 

Verdeeldheid onder voor- en tegenstanders
Op de vraag of men voor- of tegenstander is van de komst van het surf- en leisurepark antwoorden respondenten van TipLandgraaf verdeeld. 37% van de respondenten geeft aan voorstander te zijn, 25% geeft aan tegenstander te zijn van de komst van het suf- en leisurepark. 32% van de respondenten blijft neutraal of weet het niet (6%).

Dat het nog te bouwen surf- en leisurepark banen creëert is de meest genoemde reden van voorstanders, 85% van de respondenten gaf deze reden. Daarnaast koos 68% van de voorstanders voor antwoord ‘Het zet Landgraaf meer op de kaart’.

Benieuwd naar de redenen van tegenstanders tegen de komst van het surf- en leisurepark? Lees hier de volledige rapportage van het recente onderzoek naar het nog te bouwen surf- en leisurepark.

Het onderzoek van TipLandgraaf over het surf- en leisurepark is ingevuld door 93 respondenten woonachtig of werkzaam in de gemeente Landgraaf. De resultaten geven een indicatie maar zijn momenteel nog niet representatief.

Alle onderzoeken van TipLandgraaf zijn te lezen op www.TipLandgraaf.nl. Wilt u in de volgende raadpleging ook meepraten en meedenken? Meld u hier aan voor TipLandgraaf.


Download resultaten